top of page

Belimo


Най-голямата световна гама от електрически изпълнителни механизми за клапи с размери от 0.4 m2 до 8 m2 включително ротационни, линейни и безкрайно- ротационни изпълнителни механизми с голям обхват от мощност и време на действие. Изпълнителните механизми покриват почти всички изисквания за управление на въздушните потоци в климатизацията - от обработката и разпределението до обратното връщане и рекуперацията. Гамата също така включва специални механизми за вътрешно и външно използване при екстремни климатични условия и платформи за реализиране на специфични решения за всеки клиент.

Без значение дали в отоплителни или охладителни контури, дали във вентилацията, екстракцията или променливо-дебитни системи - бързите изпълнителни механизми на "Белимо" отварят и затварят клапи и вентили с висока скорост и почти без звук. Това осигурява веднага свеж въздух в стаите, лабораториите, халетата или други важни помещения. Гъвкави и надеждни мотори, предавки и кутии гарантират дълъг живот на продуктите - даже при най-големите натоварвания и условия. Автоматичното намаление на тока при престой, както и новите механични ограничители на въртящия момент, намаляват консумацията на енергия до минимум.

Уникалните ротационни, бързи и линейни с функция "Контролирано Изключване" предоставят нови перспективи в защитата на вашите системи. Тяхната новаторска, патентована от "Белимо"

система за управление SuperCap осигурява сигурно зареждане и разреждане на супер кондензатора. Това предоставя на механизмите достатъчно енергия за да преодолеят кратки прекъсвания до 10 секунди в захранването. В случай на по-дълги прекъсвания, клапите или вентилите ще бъдат автоматично позиционирани в предварително определената аварийна позиция. Това означава, че ненужните прекъсвания в работата могат да бъдат намалени значително.

Слайд:
Последни:
Тагове:
Следвайте ни:
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page