top of page

Енергия от Слънцето

Слънчев колектор HEWALEX KS2600 TP AC

Плоските слънчеви колектори KS2600 TP AC са оптималното решение по отношение на технология и цена. Лазерно-завареният абсорбер е направен от висококачествени материали - алуминий и мед (Al-Cu). Високата ефективност се постига чрез използването на високо селективен покритие (PVD), стъкло, осигуряващо висока, U1 клас на пропускливост на слънчевата радиация и пълна термична изолация на корпуса. Възможно приложение:

Плоските слънчеви колектори KS2600 TP AC са предназначени за малки къщи, както и за големи слънчеви топлинни системи. Перфектни за еднофамилни къщи и жилищни сгради, както и търговски, промишлени и други сгради. Те могат също така да се използват за затопляне на водата в басейна и да се подпомогне отоплението. Препоръчителен наклон от хоризонталната е между 30 и 45 градуса за оптимална работа през цялата година. Монтажните комплекти позволяват монтаж на колектори по различни покриви, директно на наклонен покрив, стена, плосък покрив и дори на земята.

Basic EndFragment

Структурирано стъкло с клас на пропускливост U1, позволява висока оптична ефективност 80,2%, и се потвърждава от сертификата за слънчевата енергия (SPF Раперсвил Institute).

50мм дебелина на топлинна изолация от минерална вата, в комбинация с изолация на стените на 20 mm, осигуряват ниски загуби на топлина. Избраният тип алуминий осигурява защита от външните условия и корозия.

Колекторите са обект на подробни тестове за качество и енергоефективност, отговарящи на сертификата SOLAR KEYMARK (011-7S1693 F и 011-7S2158 F)

Гаранция на панелите: 10 години за модели TP..AC и 5 години за модели TAC.

Слайд:
Последни:
Тагове:
Следвайте ни:
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page