top of page

Swegon


Климатичните камери Swegon GOLD се отличават с уникални характеристики. Те опростяват работата ви и осигуряват изпълнение, на което можете да разчитате. Концепцията се основава на висококачествен хардуер, новаторски софтуер и не на последно място, непобедимата експертиза и подкрепа на Swegon - от планирането до пускането в експлоатация.

GOLD е предназначен за комфортни вентилационни приложения. В зависимост от избрания модел въздушният агрегат GOLD може да се използва в офиси, училища, детски градини, обществени сгради, магазини, жилищни сгради и др.

GOLD е гъвкав и може да се използва в малки инсталации, както и в наистина големи проекти, опциите за персонализиране са безкрайни.

Уникално, лесно достъпно, интегрирано контролно оборудване за директна инсталация.

Пускане в експлоатация и многогодишна опростена работа с няколко икономически функции, намаляват използването на енергия във Вашата сграда.

Въздухообработващата централа GOLD се основава на концепция на корпуса с много висока производителност; клас на топлоизолация Т2, топлинни мостове TB3 и изтичане на въздух L1 (M). Този високоефективен корпус се доставя стандартно на всички агрегати GOLD.

Пълна гама аксесоари, адаптирани и оптимизирани за GOLD, за да спестят време по време на инсталацията. Eurovent сертификат с гарантирани данни. Всички климатични камери се тестват преди доставката - надеждни и без шум! EC / PM технология във вентилаторите за най-висока енергийна ефективност. Собствено разработени ключови компоненти за най-добра ефективност, например ротационен топлообменник, работно колело на вентилатора и контролно оборудване.

Слайд:
Последни:
Тагове:
Следвайте ни:
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page