top of page

SALDA първа в света получи сертификат EUROVENT за хигиенно изпълнение на вентилационните серии Smart

Компанията SALDA /Литва/ влезе в асоциацията на "Евровент сертификат" с участие в програмните сертификати още от 2013 година. През 2017 год. агенцията за сертифициране EUROVENT започна сертифициране за хигиенност при вентилационни системи, като SALDA стана първия производител с такъв сертификат за климатични камери SmartAir SW50 +.

За разлика от новите стандарти, традиционния сертификат VDI 6022 не взема предвид изисквания, касаещи например, габарити на секциите или обслужването. Това позволяваше на компаниите да произвеждат модули с ниска себестойност без да се мисли за удобство при експлоатация.

Чрез ежегодна инспекция във фабриката, налагана от новия сертификат, клиента може да бъде сигурен, че параметрите на камерата, /хигиенно изпълнение/, която е сертифицирана преди време, все още съответства на проектната.

Серия SmartAir SW50+ донякъде превъзхожда изискванията на Eurovent: модулите са почти без утечки в корпуса и въздуха преминава единствено през филтъра. Коефициентът на топлинни мостове гарантира отсътствие на кондензация на повъ

рхността на камерата дори при много влажен въздух.

Слайд:
Последни:
Тагове:
Следвайте ни:
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page